FAQ

Most frequent questions and answers

Het BraquePak is een nieuwe revolutionaire outfit voor iedereen. Het is een mix tussen een authentieke surf poncho en een flanel fleece dekentje. Deze twee producten zijn samengevoegd tot een compleet nieuwe outfit. Een strak design en enkele vette features maken het BraquePak volledig af. De grote buidel in het midden van het pak, welke afgesloten kan worden met een rits, zorgt ervoor dat je nooit meer je spullen kwijtraak als je languit ligt. Daarnaast kan je ook je handen weer via de buitenkant terug in je pak steken om te zorgen dat bij je spullen kan onder je BraquePak. Kortom, het BraquePak is hét ideale product voor iedereen die van comfort geniet.

Voor optimaal gebruik raden  we je aan om je BraquePak eigenlijk elke dag te dragen om zoveel mogelijk van je dag te genieten. Mocht dit niet haalbaar zijn? Wees gerust, er zijn genoeg momenten om wel van je BraquePak te genieten. Toch zijn er bepaalde momenten dat het wel heeeeeeeeel goed uitkomt om zo’n fluffy unit te kunnen dragen:

  • De Brakke Dag: We kennen ze allemaal wel…. Heeeeurlijke avond; Dramaaaa ochtend. Wat is het plan van de rest van je dag? Nikssss? Perfect. Trek dan als de wiedeweerga je BraquePak uit de kast, glij erin, zet een goede film aan (lees simpele romcom) en zak eens goed onderuit. Je hebt het verdiend. Vertrouw ons; Vanaf nu gaat je BraquePak je kater eens goed onder handen nemen.
  • De Luie Dag: Plannen voor vandaag? Ik hoop het niet. Het is even you-time. En wat doe je als je je echt even comfortabel wil voelen? Je BraquePak! Nodig wat vrienden uit, zet een film aan / trek een drankje open / speel een (video)spel, maar doe vooral rústig aan. Morgen is het weer tijd voor andere zaken.
  • De Surf Dag: Op weg naar het strand? Vergeet je BraquePak niet! Deze outfit stamt oorspronkelijk af van de surf poncho. Dit zorgt er dan ook automatisch voor dat een BraquePak dé outfit is om aan te trekken naar het strand. Neem je zwemspullen en je BraquePak mee en wij garanderen je dat je het de rest van de dag niet meer koud zal hebben. Trek je BraquePak gelijk aan nadat je het water uitkomt en een warme gloed zal je overvallen. Ach wat een zaaaalig gevoel; DAG koude natte druppels, helloooo warmte.
  • De Bootje Varen Dag: Lekker bootje varen vandaag? De ‘B’ van Boot staat dus eigenlijk voor BraquePak. Vergeet die dan ook niet. Je trekt hem s’ochtends aan op weg naar de boot. Vervolgens gaat hij weer een paar keer aan als je het water uitkomt. Einde van de dag nog een biertje opentrekken terwijl het afkoelt? Tuuuuuurlijk, BraquePakkie aan en jou kan niks meer gebeuren.

Je kan een BraquePak kopen via onze webshop! Druk op deze link en kies het BraquePak uit dat het beste bij jou past!

Op ieder potje past een deksel. Zo past bij ieder persoon ook z’n eigen BraquePak. Er zijn verschillende kleuren en symbolen die elk pak van een eigen stijl voorzien. Welk BraquePak past het beste bij jouw stijl?

Jazzzzeeekuuuuur! Het BraquePak is voor alles en iedereen. Laten we ff eerlijk zijn; een 80’er met een geel BraquePak? Rammend vet toch! Een kleuter met een panter BraquePak? Haaaaaaaard.

Moelijke vraag; Makkelijk antwoord. Elk BraquePak past ieder persoon! Er zijn geen verschillende maten aangezien het BraquePak door z’n aparte vorm bij iedereen evengoed zit. Ga snel die shop in en laat je niet tegenhouden door een maat die ontbreekt.

Voor meer informatie klik hier!

Je BraquePak wordt de volgende dag geleverd (op zondag na). Als je meer informatie wil over de levertijden moet je hieroooooo drukken.